שלום חברים יקרים!
לפני מספר ימים העלתי תמונה של חצילים קטנים ממולאים
רבים מכם פנו אליי וביקשו את המתכון…. אז הנה הוא לפניכם.
חצילים קטנים ממולאים בעשבי תיבול
מצרכים:
25 חצילים קטנים
2 חבילות פטרוזיליה
1/2 חבילה שמיר
1/2 חבילה כוסברה
2 גבעולים של סלרי
חופן עלי נענע
כפית מלח
חומץ
1/2 כפית שטה גרוס
6 שני שום קצוץ
אופן ההכנה:
1.מורדים לחציל את הגבעול הירוק
2.שוטפים את החצילים,ואת העשבי תיבול
3.מרתיחים את החצילים בסיר עם מים ומלח עד לריכוך החצילים
4.מוציאים את החצילים מהמים עד שהם מתקררים
5.קוצצים את עשבי התיבול דק דק
6 .בעזרת סכין חורצים את החצילים לאורכם
7.מערבבים את כל עשבי התיבול עם שום, שטה, מלח וחומץ
- ממלאים את כל החצילים בתערובת, מסדרים אותם בקופסא, ומוסיפים מעט חומץ מעל.
- מאחסנים במקרר. מחכים בסבלנות יומיים ואז החצילים מוכנים.
בתאבון…. (:
Facebook Comments